Főoldal

A recept(ünk) nem titkos: 100% gyümölcslé!
A recept(ünk) nem titkos: 100% gyümölcslé!
A recept(ünk) nem titkos: 100% gyümölcslé!
A recept(ünk) nem titkos: 100% gyümölcslé!

Almalé

100% almalé

Alaptermékünk a 100% -os natúr almalé,amelyet 4-6 kimondottan almalégyártáshoz ideális almafajtákból préselünk. Számos gyártó feltünteti termékein a 100% natúr jelzőt, ellenben az apróbetüs résznél jöhet rá a fogyasztó, hogy enyhén becsapták, mivel súrítményből visszahígitott, adalékanyagokkal dúsított levet vásárolt, szépen becsomagolva. Termékeink esetében ez kizárt, nem szeretjük a rejtett apróbetüs karaktereket!
apple-yellow

Szűretlen

Gyümölcsleveinket kimondottan szüretlen formában állítjuk elő, megőrizve a rostanyagokat és ezáltal az esszenciális tápanyagokat, vitaminokat a gyümölcslében. A gyümölcsleveknél az egyik legfontosabb szempont a fogyasztó szemszögéből, hogy teljes tápértékü,szüretlen változatban jusson hozzá a kivánt gyümölcs vagy zöldség frissen préselt és paszteurizált levéhez. Csak ekkor beszélhetünk egészséges italról.
apple-red

Frissen feldolgozott

Bizonyára tapasztalta már a natúr almalevek fogyasztásánál a fanyar, kesernyés, pinceízet. Ez mind a silány, nem szakértelemmel megválasztott, hűtőházas gyümölcs felhasználás miatt van, a mi gyártási koncepciónk már a kezdetekkor kizárta ennek lehetőségét, célul tűzve ki, hogy piacvezető szerepet töltsünk be a minőség és egyediség terén.
apple-green

Rólunk

 

A BIMARfruct Kft. 2005 óta tevékenykedő erdélyi vállalkozás, Csíkszeredában. A friss gyümölcsből 100%-os  natúr almalevet állítunk elő, Bag IN Box rendszerbe csomagolva (csomag a dobozban típusú csomagolástechnika).Cégünk a belföldi piacon elsőként nyitott teret, úgy a gyártási mint a csomagolási technikában. A feldolgozás EU szabványoknak megfelelő új gépsorral történik a csíktaplocai modern kisüzemünkben, amely a kifogástalan minőség, és a fogyasztók maximális kielégítése érdekében folyamatos fejlesztés alatt van. Termékeinket 3,4, 5, 10 literes kiszerelésben gyártjuk, és egy aszeptikus (csirátlanított) dupla falú , csappal ellátott nejlonzacskóba töltjük. A szavatossági ideje a felbontástól számítva 30 nap, valamint felbontás nélkül 18 hónapig tárolható. A hosszú szavatossági időt a pasztörizálási folyamat biztosítja, a termék nem tartalmaz semmiféle tartósítószert, adalékanyagot, cukrot, színezéket'

Célunk

No flash installed
Célunk: elégedett fogyasztói táborunk bővítése, egyedi minőségű gyümölcsleveink révén erősödjön a naturalisták tábora, azoknak a köre akik egészségüket mindennél előbbre tartják! Fontosnak tartjuk a fogyasztói igények kielégítését,mindezt úgy , hogy ne kössünk kompromisszumokat a minőség rovására!

Our products

Rólunk mondták

Blog

Kapcsolat

Feliratkozom a hírlevélre

Map

Postacim: 530200, Csíkszereda Hunyadi János utca 69. Hargita Megye Románia| Cégadatok: RO17935463, J19/872/2005 | BCR Miercurea Ciuc RO69RNCB015204235982001 | Feldolgozó egység: Csíkszereda, Taploca utca 138/a Románia