Acasă

Rețeta noastră nu este secretă: 100% suc de fructe!
Rețeta noastră nu este secretă: 100% suc de fructe!
Rețeta noastră nu este secretă: 100% suc de fructe!
Rețeta noastră nu este secretă: 100% suc de fructe!

Suc de mere

Suc de mere 100%

Produsul nostru de bază este un suc de mere 100% natural, obținut din 4-6 soiuri de mere ideale pentru producția de suc de mere. Mulți producători aplică semnul 100% natural pe produsele lor, iar consumatorul devine conștient numai după citirea secțiunii imprimate cu litere mici, de faptul că  a fost ușor indus în eroare, deoarece a achiziționat un suc frumos ambalat, rediluat din concentrat și îmbogățit cu aditivi. În ceea ce privește produsele noastre, acest lucru este exclus, deoarece nouă nu ne plac secțiunile ascunse cu litere mici!
apple-yellow

Nefiltrat

Sucurile noastre de fructe sunt fabricate special sub formă nefiltrată, pentru ca fibrele, elementele nutritive esențiale și vitaminele să se păstreze în sucul de fructe. Unul dintre  cele mai importante aspecte în cazul sucurilor, din punctul de vedere al consumatorului este de a obține sucul proaspăt stors și pasteurizat al fructelor sau legumelor dorite într-o stare completă din punct de vedere nutrițional, nefiltrată. Numai așa putem vorbi despre o băutură sănătoasă.
apple-red

Proaspăt procesat

Probabil că v-ați confruntat deja cu gustul acru, amar, de pivniță la consumarea anumitor sucuri de mere. Acest lucru se datorează utilizării unor fructe de calitate inferioară, care nu au fost  selecționate corespunzător, provenind din depozite frigorifice. Conceptul nostru de producție a exclus această posibilitate  deja de la  bun început,  vizând spre dobândirea poziției de lider de piață atât în ceea ce privește calitatea cât și unicitatea.
apple-green

Despre noi

 

BIMARfruct Kft. este o societate transilvăneană activă din anul 2005, cu sediul în Miercurea Ciuc. Producem suc de mere 100% natural din fructe proaspete, îmbuteliindu-l potrivit unei tehnologii Bag-in-Box. Compania noastră a fost un pionier pe piața internă,  atât în ceea ce privește tehnologia de producție, cât și cea de ambalare. Prelucrarea are loc prin intermediul unei noi linii de producție,  conforme cu standardele UE,  în mica noastră unitate de producție modernă, din Toplița-Ciuc,  care este în continuă dezvoltare în vederea asigurării unei calități ireproșabile și pentru a putea îndeplini cerințele clienților. Produsele noastre sunt disponibile în versiuni de 3,  4,  5,  10 litri,  ambalate în  pungi de plastic aseptice (sterilizate) cu pereți dubli, dotate cu robinet de servire. Termenul lor de valabilitate este de 30 de zile de la deschidere, respectiv de 18 luni în ambalajul original nedesfăcut. Termenul de valabilitate lung este asigurat de procesul de pasteurizare. Produsul nu conține conservanți, aditivi, zahăr, coloranți!

 

Obiectivul nostru

No flash installed
Obiectivul nostru: extinderea cercului clienților noștri mulțumiți,  iar prin intermediul sucurilor noastre de o calitate unică, creșterea numărului așa-numiților naturaliști,  adică al celor care consideră că sănătatea lor este mai presus de toate! Acordăm o importanță deosebită îndeplinirii cerințelor consumatorilor,  fără a face compromisuri în detrimentul calității!
  CONTACT

Produsele noastre

Blog

Contact

Inscrie-te pentru Newsletter

Map

Adresa: 530200, Miercurea Ciuc, str. Hunyadi János nr. 69. Județul Harghita România| Date firmă: RO17935463, J19/872/2005 | BCR Miercurea Ciuc RO69RNCB015204235982001 | Punct de lucru: Miercurea Ciuc, str. Taploca nr. 138/a România